: Haluriungen s. 11

LSD

Der er intet jeg elsker så højt som LSD, så til en vurdering af LSD-ens fantastiske virkninger er jeg som dommer betragtet aldeles inhabil.
Jeg kan dog slå fast, at intet elskovsmiddel i verden er som LSD. Som sukkersygepatient, og ovenikøbet en gammel en af slagsen, er jeg blevet tilbudt viagra for potensen. Sådan noget pjat, i forhold til LSD er det bare en dårlig vittighed, som at sammenligne Himmelbjerget med Mt Everest. Jeg prøver at belyse virkningen af LSD med et eksempel, men husk at det selvfølgelig osse kan virke på mange andre måder.

En sommer, 1½ uge efter StHans, havde jeg det held at råde over et enkelt lille LSD-trip, jeg var alene hjemme på et gammelt nedlagt landbrug, og nu skal du bare høre:
Kl. 12 tog jeg trippet, og den første times tid gik med små forberedelser til trippet, forberedte lidt drikkevarer og tog al tøjet af og gik splitternøgen rundt resten af dagen. Jeg lavede en lille udendørs liggeplads, og vejret var virkelig med mig, småblæsende men i øvrigt varmt og solskin hele dagen. Jeg satte mig ud og luede lidt i haven mens trippet kørte op.
Så lagde jeg mig på liggepladsen i solen og begyndte at meditere lidt over livet. Jeg er jo ved at være gammel og kan somme tider godt tænke mig at dø. Jeg ville bare ønske det kunne ske på en værdig måde. Som menneske har jeg jo i min tid spist masser af kød, derfor vil jeg gerne have at mit kød osse kunne blive spist, jeg drømmer tit at jeg bliver ædt. Som hundemad, løve- eller tigerfoder, men allerelst af andre mennesker. Jeg ønskede at jeg kunne finde nogle søde kanibaler, så ville jeg spiste en masse pigæblefrø, de er smertestillende, så jeg kunne tilberede mig selv. Først få dem til at hjælpe med at barbere hele kroppen og drikke halvdelen af mit blod. Så ville jeg stege først mit éne ben over et glødebål, så det andet, arme, røv osv. Jeg kunne tydeligt mærke dem gumle bidder af mig, og de lod mig leve så længe det lod sig gøre og havde i øvrigt lovet at spise pænt op. Det var en aldeles vidunderlig fornemmelse således at blive ædt.
Under hele trippet ornanerede jeg tit og ofte. Drenge har to køn, hetero og bøsse, og der er vist i virkeligheden lige mange af hver slags, og for piger gælder rimeligvis noget tilsvarende. Jeg fik masser af kusse og slikkede både kusser og tissemænd, og fik osse pik i røven. Da jeg efterhånden manglede både arme og ben fik jeg en småfed pige til at bide min tissemand af og spise den, ih hvor var hun dejlig. Hvis hun er blevet gravid håber hun nok på det bliver en dreng de kan spise til jul. For på den måde bliver de flest piger, og de kan føde mange børn til kanibalklubben.
Jeg lå ikke ned i hele min kanibaltid, jeg gik meget rundt og bl.a. en tur over nogle enge. Et sted kom jeg forbi et sted hvor en mårhund havde lokum. Sådan en mårhund er jo lidt af en vildbasse hvis den bliver arrig, og her tænkte jeg logisk nok: Hvis jeg skule møde den og den prøvede at bide mig skulle jeg gøre modstand, så jeg ikke blev flænset. En mårhund véd godt at et menneske er for stort og stærkt, men måske den synes jeg havde en sær udstråling og ville prøve mig af, og på trippet var jeg i øvrigt parat til at lade mig flænse og æde, det skulle jeg bare huske ikke måtte ske her.
Trippet varede: Indledningsvis 1½ time, hovedtrippet 8 timer (heraf kanibaltiden 4 timer), og så et roligt eftertrip. Disse tidsrum fortæller mig at der var tale om en helt normal dosis, ved en stor dosis varer hovedtrippet snarere omkring 12 timer eller somme tider endnu mere.
Det er muligt at fremstille syntetisk LSD ud fra planteudtræk.

Jeg vil godt bemærke at LSD kan bruges på mange andre måder end beskrevet her; det er faktisk en meget social droge og det er generelt bedre hvis man er en flok der alle er på trip, og f.eks tar på skovtur sammen, eller danser, det er rigtig godt at danse. Ved små doser er der ikke være problemer med at bruge det ved en musikfestival, man kan dog somme tider have brug for et tilbagetrækningsrum såsom en grøn skov udenom. Og strømerne - hvem er det der inviterer strømerne med til musikfestivaller, dér har de intet at gøre.          : Til toppen af siden