Salvia divenorum      


Mikkel Høst beretter: Jeg har prøvet at ryge tørret salvia blade, men uden nogen hallucinerende effekt. Men ekstrakt der i mod... 5 x extrakt, dvs 1 g ekstrakt svarer til 5 g tørret plante.

2 persone (Mikkel & HK): Vi røg 5 x extrakt af en lille pibe, først en forsigtig lille doses (ca. ¼ g). HK røg først, og fik et grineflip, allerede inden jeg fik tændt piben. Jeg tog 2 sug af piben, og kunne godt mærke at nu var jeg svimmel, men en meget rar fornemmelse.
Nu begyndte den hallucinerende effekt helt klart at vise sig (åbenbart). Det er en meget speciel oplevelse så jeg har lidt svært at beskrive den. Men here it goes:
Jeg følte at lyden fra højtalerne "skød" sig ud i buer og ligesom delte luften op med sig. Musikken var utroligt rar, det var Mark Knopfler - Saling to Philadelphia, den gav en utroligt ro i sindet og hans smukke stemme var som store bølger i kroppen. Jeg fik et indtryk af at den trappe som er uden for døren var i midten af rummet, ikke visuelt, men ligesom jeg følte at den var der. Rummet hvor hans computer står er et lille side rum med skyde dør til. Jeg følte at det var "uendeligt" og der, hmm.. kunne stå en masse mennesker derinde. Jeg begyndte at kaste mig frem og tilbage i sofaen og ville utroligt gerne ned af den trappe som jeg følte var der. Jeg sagde det, næsten råbte, til de andre. Så lagde jeg mig ned igen med benene oppe på en anden sofa og kiggede og beundret den ene højtaler, hvor der sjovt nok lå en pose malurt på.
Efter jeg var kommet lidt til mig selv igen og B også var, begyndte vi at snakke om trippet. Vi følte og meget.. hmm ja "gennembanket" er nok det bedste ord. Ikke at det gjorde ondt men var virkligt udmattet og træt. Efter vi snakkede om det fandt jeg ud af at jeg ikke havde "kastet mig rundt og råbt at jeg gerne vil ned af den trappe" men der i mod bare sad og kiggede ud i luften ( Derfor "åbenbart"). Dette var næsten skærmmende for mig, fordi jeg ikke i mine vildeste drømme forstilt mig at jeg ikke havde gjort det. Det var så virkligt. Men nu jeg tænker tilbage på det var det ligesom jeg kunne se mig selv gøre det bagfra, i såkaldt 3. Person view.

2 gang vi røg. Samme show som første, men denne gang med en stærkt hallucinerende visuel effekt. Jeg lukkede mine øjne, eller jeg følte jeg gjorde, og kunne mærke mig selv flyve op i luften hvor taget faktisk er. Jeg havde taget i mine hænder men det var ikke taget jeg føj rundt med, men nærmere et slør som blafrede efter mig. Jeg fløj rundt og det var den bedste følelse. Det endte med jeg fløj "ned på plads" og ligesom jeg satte 2 stik i 2 stikkontakter, en med hver hånd. Satte jeg sløret på plads og vågnede op igen. Jeg kom til mig selv, følte mig ikke nær så træt som sidste gang, havde en meget mere behagelig følelse.. Lettet faktisk.

Der går 30 sekunder ca. efter man har pustet røgen ud og til effekten kommer. Selve trippet vare højst i 5 minutter. også det "gode" ved det. Trætheden bagefter varer i ca. 10 minutter. Bagefter det er man lidt "dugget" det går over efter 15-20 minutter. Jeg har ingen bivirkninger mærket .. overhovedet..