: Til startside : Til halu-startside : Til forrige   «   : Til første
Dette er halu-ringen side  11
Elskovsmidlerkatteurtopkvikkende droger, beroligende droger,  diverse
Elskovs-
midler
Psilocybin og LSD er nogle særdeles stærke elskovsmidler, der langt overgår både viagra og de følgende, og det både i kvalitet og i styrke.
: LSD (eksempel)
DIPT er en forkortelse for 5-Methoxy-DiIsopropylTryptamin, også kaldet foxy. I doser på under 10 mg er det et fremragende elskovsmiddel, i størrer doser (10-40 mg) desuden hallucinogent. Det er fri for bivirkninger, kun dén der vil forhindre menneskelig lykke kunne finde på at forbyde det ved lov, så det er sket i USA.
Den første virkning kommer ret hurtigt, efter ca. 10 minutter, og virkningen varer i 3-4 timer, ved store doser op til max. 7 timer. Det lugter grimt, og kan med fordel sluges i en gelantinekapsel.
Iboga, Tabernanthe iboga. Denne plante stammer fra Gabon og Congo, drogen er den tørrede rodbark. En dosis på ½-20 g kan bruges; størrer dosis kan i sjældne tilfælde være dødelig. Den virker både hallucinogent og som elskovsmiddel.
Spansk flue, Cantharis vesicatoria, er en bille fra Centraleuropa, der nok virker som elskovsmiddel, men har særdeles alvorlige bivirkninger, så den skal du slet ikke bryde dig om at bruge.
Yohimbe, Corynanthe yohimbe (= Pausinystalina yohimbe), drogen er inderbarken fra træet, der vokser i Vestafrika. Brug helst det rene alkaloid, ca. 50 mg, eller kog te af 5-15 g droge, 2 g ascorbinsyre og ½ l vand. Virker ofte som elskovsmiddel, men ikke hver gang.
Damiana, Turnera diffusa, vokser i Mexico, drogen er den tørrede urt. Den er god til rygning, men kan også bruges til tinktur. Bedste virkning opnås ved at drikke nogle kopper te af bladene hver dag (dosis: 2-4 kopper te pro persona, 1 tskf blade pr. kop te), og så ryge bladene når virkningen ønskes. Der er ikke fundet aktive stoffer i planten; foruden som elskovsmiddel bruges de tørrede blade også som bærer af DMT-holdigt udtræk fra Rørgræs
Muira puama, Liriosma ovata. Drogen er den pulvariserede træmasse fra et træ fra Amazonas. Virkningen som elskovsmiddel er aldrig blevet bekræftet; men den regnes for god som tilsætning til yohimbe.
Sabal (saw palmetto, savblads-palme), Serenoa repens, er en palme fra det sydlige Nordamerika. Palmevin fra frugterne har, udover den berusende virkning, også en vis virkning som elskovsmiddel. Herhjemme må vi nøjes med at bruge drogen fremstillet af de pulveriserede frø.
Katteurt
Nepeta
cataria
   Potteplante fra Urtegartneriet, Silkeborg Planten kan have en ret kraftig hallucinogen virkning, når den ryges; dosis: 1 joint. Den kan også bruges som elskovsmiddel, enten ved rygning eller tilsætning til damiana-te. Desuden indeholder den stoffer, der virker stærkt titrækkende på både katte og løver.
Opkvikkende
droger
Coffein er et udmærket, opkvikkende middel. Man kan købe coffeintabletter; men de fleste vil nok hellere have:
Kaffe, Coffea rubusta: Kaffebønner indeholder 1-2% coffein.
Te, Thea sinensis (Camellia sinensis). Theblade indeholder ca. 2 % coffein, dvs lidt mere end kaffebønner; men da der bruges mange flere gram kaffebønner til en kop kaffe end gram teblade til en kop te, indeholder en kop kaffe ca. 100 mg coffein, en kop te kun ca. 25 mg. Thein er et gammelt navn for coffein, udvundet af te.
Cacao, Theobroma cacao, herunder chokolade. Cacaobønner indeholder kun ca. 0,05 % coffein, men til gengæld 1,5 % af et stof, theobromin, der kemisk ligner coffein og har samme virkning.
Colanød, Cola sp, er den vigtigste ingrediens i rigtig cola. Nødderne indeholder 2-3 % coffein og under 1 % theobromin.
Guarana, Paullina cupana. Frøene er en slags bedre kaffebønner med ca. 5 % coffein.
Ephedra-sp (mange sorter) indeholder det opkvikkende middel ephedrin.
Cocabusken, Erythroxylon coca, indeholder det opkvikkende middel cocain.
Beroligende
droger
Køb drogen, eller saml selv den vilde plante Baldrian, Valerina officinalis, og Skjolddrager som potteplante fra Urtegartneriet, Silkeborg Skjolddrager, Scutellaria lateriflora, er nogle kendte og udmærkede beroligende midler fra den danske flora. De er ikke hallucinogene.
Køb frøene og dyrk slyngplanten i vindueskarmen Passionsblomst og andre MAO-inhibitorer har samtidig en beroligende virkning.
Diverse Fo-Ti-Teng, Hydrocotyle, er en åkande, der bruges som tonikum. Den er desuden noget psykoaktiv drukket som te.
Gingko biloba (Tempeltræ), bruges som medicinplante. Den kan tilsættes Fo-Ti-Teng.
Kalmus, Acorus calamus, er en vandplante, man også kan være heldig at finde i danske søer. Den har en kraftig rodstængel med en kraftig smag af et stof, asaron. Det er en god snapseurt, men hvor hallucinogen den er er et mere åbent spørgsmål. I store doser påstås den at virke stimulerende og kunne give hallucinogener. Hasselurt (Asarum europaeum) indeholder også asaron.
Bananer indeholder en lillebitte smule af det svage hallucinogen bufotonin, så i ældre udgaver af min bog står der en smule om dem. Så modtog jeg en mail:
Hej Sten
Vi er tre gutter der har læst lidt i din bog (Forbyd halu....), og så har jeg lige en lille sjov historie jeg vil fortælle dig.
Vi læste nogle få linier i bogen, om nogle der havde spist 30 bananer, hvorefter de følte en vis virkning, jeg mener bla. de beskrev et grineflip.
Det bed vi mærke i, og tænkte at det måtte vi hellere efterprøve. Så vi tog i Metro og købte en kasse bananer, for nu skulle vi se om der var hold i sagen!
Vi gik frejdigt igang med kassen, og den ene banan efter den anden røg ned. Da vi havde nået til 20 stk. hver, mente vi muren var nået, vi kunne simpelthen ikke klemme en banan mere ned. Vi følte ikke nogen virkning, bortset fra at tanken om at vi lige havde konsumeret 20 bananer, var ret skæg. Derfor mener vi, til trods for at vi kun spiste 20, at der ikke er hold i sagen. Men det var sgu skægt at prøve.
Tak for inspirationen til dette "vovestykke", vi har fået lidt mere at snakke om på vores gamle dage.


         : Til toppen af siden          : Til første